Infolinia +48 32 628 99 99

Informacja o stosowaniu plików „cookies”

W niniejszej informacji używamy terminu „cookies” w odniesieniu do cookies i innych podobnych technik objętych Dyrektywą UE o prywatności w łączności elektronicznej oraz ustawą Prawa telekomunikacyjnego.

Czym są pliki cookies?

Cookies to małe pliki tekstowe tworzone przez odwiedzaną stronę internetową, które zawierają dane. Są przechowywane w komputerze użytkownika umożliwiając mu dostęp do różnych funkcji.

Na naszych stronach używane są zarówno cookies sesyjne, jak i pozasesyjne.

Cookies sesyjne są czasowo przechowywane w pamięci komputera w czasie przeglądania strony internetowej przez gościa. Są kasowane gdy użytkownik zamyka swoją przeglądarkę albo po upływie określonego czasu (oznaczającego, że sesja wygasła).

Cookies pozasesyjne pozostają w komputerze gościa do czasu ich usunięcia.

Dlaczego używamy cookies?

Używamy cookies aby więcej nauczyć się o interakcji gości z naszą treścią oraz o możliwościach poprawiania funkcjonalności i zawartości naszej strony podczas jej odwiedzania.

Funkcjonalność i treść strony

Funkcja udostępniania jest wykorzystywana przez gości do rekomendowania naszych stron i treści w sieciach społecznościowych, takich jak Facebook. Cookies przechowują informacje o tym, jak goście wykorzystują funkcję udostępniania – choć nie na poziomie indywidualnym – w celu ulepszenia strony. Jeżeli nie akceptujesz cookies, żadna informacja nie jest przechowywana.

Dla niektórych funkcji na naszych stronach wykorzystujemy dostawców zewnętrznych, np. kiedy odwiedzasz stronę z filmami albo linkami do YouTube. Te filmy i linki (albo inne treści dostawców zewnętrznych) mogą zawierać cookies osób trzecich i możesz sprawdzić zasady stron tych osób w celu uzyskania informacji dotyczących wykorzystywania przez nie cookies.

Analityka sieciowa

Ta strona wykorzystuje Google Analytics stosujące cookies. Na szczeblu zbiorczym cookies przechowują informacje o sposobie użytkowania strony przez gości, w tym o liczbie wyświetlonych stron, o lokalizacji gościa i o liczbie wizyt, w celu ulepszenia strony i zapewnienia dogodności korzystania użytkownikowi. Jeżeli nie akceptujesz cookies, żadna informacja nie jest przechowywana.

Jak odrzucić i usunąć cookies?

Nie wykorzystujemy cookies do gromadzenia osobowo identyfikowalnych informacji o gościu.

Możesz jednak wybrać odrzucenie lub zablokowanie cookies ustawionych przez nas lub strony dostawców zewnętrznych zmieniając ustawienia swojej wyszukiwarki – więcej szczegółów znajdziesz w „Funkcji pomocy” twojej przeglądarki.

Trzeba zaznaczyć, że większość przeglądarek automatycznie akceptuje cookies, tak więc jeżeli nie życzysz sobie stosowania cookies możesz potrzebować aktywnego usunięcia lub zablokowania cookies.

Zacznijmy współpracę

48 godzin

Tylko tyle czasu potrzeba, żeby od zainteresowania naszą ofertą stać się pełnoprawnym Klientem i kupować bez ograniczeń!

Nie zwlekaj!

t: +48 32 628 99 99
e: info.distribev@distribev.pl
Szybka
dostawa
Szeroki
asortyment
Gwarancja
najwyższej jakości
Informacja o przetwarzaniu danych osobowych Zobacz więcej +
Twoje dane osobowe, zawarte w formularzu kontaktowym, będą przetwarzane przez administratora danych w celu udzielanie odpowiedzi na zgłoszenie lub zapytanie za pośrednictwem poczty elektronicznej lub telefonicznie - co wynika z uzasadnionych interesów administratora. Administratorem danych jest Distribev Orbico sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Więcej informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych można znaleźć w Polityce prywatności.
Czy urodziłeś się przed
24 / 09 / 2002

Informacja o przetwarzaniu danych osobowych

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. („RODO”) DISTRIBEV ORBICO spółka z o.o. z siedzibą w Warszawie 03-877 przy ul. Utrata 4, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy w Warszawie, XIII Wydział Gospodarczy – KRS pod numerem 0000528516, REGON: 147493537, NIP: 521-36-81-831, kapitał zakładowy 29 000 000,00 zł, („Spółka”, „My”) informuje, że:

1. administratorem Państwa danych osobowych jest Spółka,
2. inspektorem ochrony danych w Spółce jest Pan Michał Czarnik-Starypan, e-mail: iod@distribev.pl,
3. Państwa dane osobowe mogą być przetwarzane jedynie w przypadkach przewidzianych przez RODO, w szczególności w oparciu o następujące podstawy:

a) osoba, której dane dotyczą wyraziła zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych,
b) przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą (np. zrealizowanie złożonego zamówienia, wystawienie faktury) lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy (np. odpowiedź na prośbę przesłania oferty),
c) przetwarzanie jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Spółce (np. obowiązki sprawozdawcze, podatkowe, administracyjne),
d) przetwarzanie jest niezbędne do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Spółkę lub przez stronę trzecią (np. windykacja naszych należności),

4. Państwa dane osobowe przetwarzane mogą być dla celów: zawarcia i wykonywania umów z Państwem, obsługi zgłaszanych przez Państwa spraw, reklamacji i zgłoszeń, windykacji naszych należności, marketingu i analiz rynkowych, jak również w celu wypełniania obowiązków prawnych, jakie ciążą na Spółce (takich jak obowiązki podatkowe i administracyjne),

5. odbiorcą Państwa danych osobowych mogą być podmioty świadczące dla nas usługi informatyczne, doradcze, prawne, pocztowe i przewozowe, administracyjne, usługi bezpieczeństwa oraz promocyjno-marketingowe, a także nasi dostawcy,

6. Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego (poza obszar Europejskiego Obszaru Gospodarczego) ani organizacji międzynarodowej,

7. Państwa dane osobowe będą przechowywane jedynie przez okres, w jakim są one niezbędne do realizacji celów, o których mowa w ust. 4,

8. przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, a jeżeli przetwarzanie danych odbywa się na podstawie Państwa zgody, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem,

9. mają Państwo również prawo wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdyby uznali Państwo, iż przetwarzanie danych osobowych Państwa dotyczących narusza przepisy RODO lub polskiej Ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych.

Strona internetowa, z której korzystasz używa plików cookies, za ich pomocą zbieramy informacje, które mogą stanowić dane osobowe. Wykorzystujemy je w celach analitycznych, marketingowych oraz w celu zarządzania stroną i poprawy jakości usług, w tym dostosowania treści do preferencji i zainteresowań użytkownika. Korzystając ze strony, zgadzasz się na używanie plików cookies.

Informacja o stosowaniu cookies wyjaśnia czym są pliki cookies, jak przetwarzamy zbierane przy ich pomocy dane, w jaki sposób nasi partnerzy mogą używać cookies, jak możesz zmienić ustawienia oraz zawiera inne szczegółowe informacje na temat plików cookies.